Kampeertip Hoogstraten

Dat kinderen weinig nodig hebben, werd tijdens onze campertrip in Hoogstraten wederom bevestigd. Enige vereiste: een topplekje om te kamperen. Lees gauw verder en ontdek waar je in Noord-Antwerpen moet zijn.

Pedagogische studiedag op een maandag. Oftewel, een lang weekend. Wat te doen? Wegwezen natuurlijk. Ik nam onze kinderen, twee van hun vrienden en de camper mee naar Hoogstraten.

Campspace in Hoogstraten

Of all places: waarom naar Hoogstraten? Wel, ik had geen goesting om lang te rijden, had wel zin in een bos en vond deze kloostertuin op Campspace die me heel erg aansprak omwille van:

  • veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen, modderkeuken en vuurcirkel

  • veel korte wandelroutes op korte afstand

Alle verwachtingen werden met gemak ingelost. Ik heb de kinderen amper gehoord. Elkaars gezelschap, de tuin met z’n vele hoeken en kantjes, de go-carts, het kampvuur, de schommel, het bos en uiteraard ook het gemak en het plezier van de mobilhome deden het.

Betaalbaar kamperen

Nog een pluspunt: ik betaalde slechts 18 euro voor ons vijven voor één nachtje en dat is inclusief elektriciteit, gebruik van de buitenkeuken, het toilet, overdekt terras, water en vuurvaste pannen om boven het kampvuur te kokerellen. In vergelijking met onze andere Campspace spot - een wei in Herenthout - is dit echt peanuts.

Een verblijf dat schitterde in z’n eenvoud. De beelden spreken voor zich, niet?

 

Ook zin om om eens een weekendje weg te gaan met een mobilhome?

Hallo vrijheid! Reizen met een mobilhome is reizen zonder timing, zonder planning en gaan en staan waar je op dat moment zin in hebt. Probeer het eens. Via Goboony huur je eenvoudig een camper van een particulier.

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Staycation in Maasmechelen: relaxen in een heerlijke bed & breakfast + 6 activiteiten

Next
Next

Monumentaal vakantiehuis in hartje Antwerpen