Getoutoftown
Getoutoftown
Actief reizen in en rond België. Meestal met kinderen.

Getoutoftown begon met het verzamelen van reisverhalen van anderen. Omdat ik nieuwsgierig ben naar wat mensen in het buitenland doen, hoe ze daar terechtkomen en waarom ze daar zijn. Ook omdat ik op die manier toch ook een beetje 'reisde'.

Maar het begon weer te kriebelen. De kinderen worden groter. Een nieuw jaar was begonnen, en ik dacht: vanaf 2017 deel ik alleen nog maar mijn eigen reisverhalen.

Juist omdat ik voltijds werk en jonge kinderen heb, ben ik (nog) niet de madam van de grote verre reizen - hoewel ik dat al wel deed naar onder meer Australië en Amerika -, maar eerder die van de korte tripjes. Wel met de bedoeling om ieder jaar steeds verder en steeds langer weg te gaan... 

En waarom getoutoftown? De wereld groter is dan het plein rond jouw kerktoren. Blijft niet hangen. Zoek het onbekende op. Life begins at the end of your comfort zone, you know.

Over Sylvie

Gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Begonnen als journalist, dan content marketeer en nu product owner. Jongensmama. Thirtysomething. En altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.