Monumentaal vakantiehuis in hartje Antwerpen

Luxueus en comfortabel logeren tijdens je citytrip Antwerpen? Dat kan in één van de 3 residenties van Living Mellow. Ik koos voor twee nachtjes in de Townhouse.

Pal in het historisch centrum

De townhouse van Living Mellow bevindt zich in een rustige straat in het hart van de stad. Vlakbij het Mechelseplein (legendarische cafés!), de Nationale straat (een drukke boetiekstraat), het Marnixplein (met bruisende volle terrassen op iedere dag van de week), de Kloosterstraat (om te snuisteren tussen antiek), het Sint-Andriesplein (gemoedelijk sfeertje en veel groen) en de kaaien (om te genieten van de zonsondergang aan de Schelde). Vlakbij alles quoi. Alleen het eilandje is misschien wat verder, en dan nog.

Heerlijk om vanuit hier, met de benenwagen, op ontdekking te gaan in onze mooie koekenstad. Shoppen, terrassen, gewoon wat sfeer opsnuiven, alles is mogelijk. Qua locatie kan ik me niet echt een betere plek voorstellen.

Gezellig stadshuis

Ook in het huis zit je kei goed. De townhouse van Living Mellow telt 4 kamers, een duplex appartement en steeds met een eigen badkamer met douche of bad. Ik sliep in de kamer ‘Soir’. Heerlijk bed, stevige regendouche, ruim en aangenaam stil voor een goeie nachtrust.

Dit burgerhuis is goed voor 10 personen. Geschikt voor families of vriendengroepen, maar ook voor expats die er langer willen blijven. Het is overigens ook mogelijk om losse kamers of alleen de duplex te reserveren.

Als je in het volledige pand verblijft, staat ook de benedenverdieping tot jouw beschikking en daar vind je een fluweel groene bank, lange eettafel, grote uitgeruste keuken en binnenpatio.

Extra tof: een heetwaterkraan voor thee, een koffiemachine voor heerlijke zwarte filterpleur (mijn favoriet :)) en supermooi kleurrijk servies.

vakantiehuis+living+mellow+antwerpen

nieuwe homestay in Antwerpen

Update zomer 2022 - Een ondernemer staat nooit stil. Zo ook niet Living Mellow die z’n naam veranderde naar Mellow Antwerp én een gloednieuw pand in verhuurt. Een pareltje! Een boutique holiday home tegenover het nieuwe vijfsterren hotel Botanic Sanctuary op het Mechelseplein, in hartje Antwerpen uiteraard.

Nikki van Living Mellow

Je gastvrouw is de guitige Nikki. Een ondernemende vrouw die stilzitten maar niets vindt en fan is van geordende chaos in de keukenkast. Fulltime business consultant én allesdoener bij Mellow: ontvangen, inrichten, op aanvraag boodschappen doen, ontbijt serveren of zelfs een chef aan huis regelen. Alles voor een ontspannen verblijf.

vakantiehuis+living+mellow+antwerpen+nikki+jacobs

Passie gevolgd

“Tijdens de volle lockdown besloot ik om vol voor mijn passies te gaan: vastgoed, interieur én hospitality. Vooral dat laatste eigenlijk. Ik vind het kei plezant om mensen in de watten te leggen”, licht Nikki toe.

 

Dit verblijf is een samenwerking met Living Mellow, waarvoor dank!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Kampeertip Hoogstraten

Next
Next

Heuvelland: het Toscane van België (ja toch?)