Wandelkleding van RevolutionRace: uitgetest en goedgekeurd

Wandelkleding bestaat er in allerlei kleuren en maten. Wat het beste voor jou is, kan ik je helaas niet zeggen. Wat ik wel weet is dat de kleding van RevolutionRace bij ons dik in de smaak viel.

De RevolutionRace kleding werd gedurende 5 dagen getest in de Oostenrijke bergen.

Welke revolutionrace outdoorkleding hebben we getest?

Drie kledingsets.

Wat we ervan vonden?

Alle fleecetruien zijn super zacht, warm en licht. Ideaal om mee te nemen in je rugzak bij meerdaagse trektochten. Het neemt amper plaats in en houdt toch warm. Bij mijn fleece miste ik wel zakken aan de zijkant. Ik vind dat wel handig om mijn telefoon en andere kleine spullen in mee te nemen. Wel heeft deze fleece van RevolutionRace een zakje op borsthoogte.

De korte broeken van de jongens waren top. Ze zijn gemaakt van een mix van stevige en flexibele stof op precies de juiste plek. Die broeken waren niet kapot te krijgen. Niet dat we dat expres probeerden, maar tijdens onze huttentocht in Oostenrijk hebben ze toch wel wat te verduren gehad. Behalve wandelen zijn de jongens in hun broek over de sneeuw gegleden, hebben ze op rotsen gezeten, zijn ze uitgegleden over natte partijen en hebben ze geklauterd tussen de rotsblokken. De broek bleef bestand tegen al deze activiteiten en het ruige landschap. Heerlijk dat je daar op kunt vertrouwen.

Mama, ik ben van de sneeuw gegleden op die broek en die is niet eens nat geworden of kapot gegaan. Echt een kei goeie broek hé.
— Emile (9)

Ook over mijn korte 2-in-1 short was ik super tevreden. Het is een aansluitend model met daarover een losser laagje zodat het niet lijkt alsof je in een korte legging wandelt. De korte broek heeft geen knopjes of ritsen die schuren of spannen, is stevig, echt gemaakt voor intensievere buitenactiviteiten, met twee zakken aan de zijkant én een verborgen zakje voor je telefoon in de legging. Supergoeie broek! Dat de short vochtafvoerend en licht is, vond ik heel fijn.

Conclusie?

RevolutionRace heeft uitstekende outdoorkleding in zijn aanbod. Zowel materiaal, comfort als de look zitten helemaal goed.

heb ik jou Overtuigd?

Gebruik dan de code GETOUTOFTOWN15 voor 15% korting (geldig tot 5 september 2023). En laat zeker weten wat je kocht en wat jouw ervaring is. Ik ben heel benieuwd!

Gemaakt voor onvergetelijke outdooravonturen.

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Fotograferen met de Canon EOS R100

Next
Next

Wandel de Muziekbosroute