QB apartments: het paradijs op aarde

De buurman, die me deze tip gaf, zei wel dat de appartementen een prachtig uitzicht bieden op de wijngaarden. Totdat ik het zelf zag. Man man man, ik was sprakeloos.

Zo mooi. Zo ongelofelijk mooi! Mijn kersverse man omschreef het als een uitzicht ‘van het kan niet meer’. Ik kon hier naar blijven kijken. Uitgestrekt, stil en zo groen. Prachtig.

qb apartments view vineyards.png

Het beste aan ons appartement was dan ook het balkon. Met dat uitzicht. Maar ook de rest viel dik in de smaak. Ondanks het beperkt aantal vierkante meters voelde het toch heel ruim aan. Ons nest beschikte over een comfortabel bed, twee (!) douches waarvan één naast het bed met uitzicht op de wijngaarden (niet slecht hé), een schommel en een keukentje met vaatwas, Nespresso apparaat en koelkast waar gastheer Mario een lekker flesje wit in had klaargezet. Qua gastvrijheid kan dat wel tellen.

De appartementen van QB zijn afgewerkt met duurzame materialen en heel smaakvol ingericht. QB op z’n Italiaans staat trouwens voor minimalistisch. Niet meer en niet minder dan wat je nodig hebt. Alhoewel, twee douches?

qb sunset.png
qb apartments infinity pool.png

Comme chez soi

Pal naast ons appartement zette Mario iedere ochtend een vers ontbijt klaar voor zijn gasten. Brood, vers fruit, beleg, jus en yoghurt. We hadden het maar te pakken om er vervolgens op ons eigen balkon van te genieten. Ideaal!

Bij QB zwommen we ook in heel mooi (bijna infinity) zwembad met uiteraard - oh ja - dat fenomenale uitzicht.

qb apartments pool.png

Oog voor detail

Het viel op dat bij QB Apartments alles tot in de puntjes verzorgd is en dat Mario aan ieder detail gedacht heeft. Denk aan automatische zonneschermen, handige lichtsensoren en bij het zwembad watervoorziening voor iedere plant.

Echt, een adresje uit de duizend!

qb apartments take a swim.png

Praktisch

  • QB Apartments bevindt zich in Montelupo Albese, Piemonte.

  • Prima locatie om de streek te verkennen.

  • Wij betaalden voor een appartement van twee personen 150 per nacht.

  • Parkeren kan voor de deur.

  • Best rechtstreeks boeken via http://www.qbapartments.it/ (is goedkoper dan via Booking.com).

 
Was journalist. Is content marketeer. Mama van 2. Zonder beweging word ik zot. Als het kon, zat ik NU op een vliegtuig naar Nieuw-Zeeland of Peru.