Laat je zien met een reflecterend vestje van GOFLUO

“Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Een Zweeds spreekwoord dat je wellicht al wel eens gehoord hebt? Dat geldt ook voor de donkere maanden. Laat de vroeger ondergaande zon je niet tegenhouden om ‘s avonds toch nog even te wandelen of lopen. Je moet er gewoon op letten dat je gezien wordt op straat en dan ben je ready to go!

Ervoor zorgen dat je gezien wordt, kan met lichtjes of een fluo/reflecterend vestje. Alleen kunnen die fluo jasjes er nogal saai en lelijk uitzien - denk maar aan die veel te grote gele of oranje veiligheidshesjes die lagere scholen uitdelen of werkmannen dragen - , en dat wil je niet hé. Ik snap het, het oog wil ook wat en je voelt je beter in iets dat er mooi uitziet.

Mooi reflecterende bodyglower voor dames

Dus ging ik op zoek en zo kwam ik uit bij GOFLUO! Daar hebben ze duidelijk wél begrepen hoe het moet. En functioneel én mooi. Helemaal top! Zulke vestjes wil je echt wel dragen. Ze hebben reflecterende jasjes voor vrouwen, kinderen, mannen en zelfs honden. Daarnaast heeft GOFLUO ook reflecterende fiets- en heuptassen, helmen en lichtjes in de aanbieding. Alles om fashionable zichtbaar in het verkeer te zijn.

GOFLUO ontstond aan de keukentafel

GOFLUO werd opgericht door Julie Vets, een mama van drie schoolgaande kinderen die de lelijke fluovestjes aan de schoolpoort niet meer kon aanzien. “Ik ging op zoek naar trendy modellen, maar toen bleek dat ik die niet vond, ben ik zelf beginnen tekenen aan mijn keukentafel.” Et voilà, the rest is history.

Reflecterend bodyglower van GOFLUO getest

Ik testte de Scarlett bodyglower uit de active wear collectie, en Vic - mijn oudste zoon van bijna 12 jaar - testte de North uit, eveneens uit de active wear collectie van de mannen. Moet ik nog vertellen dat we de jasjes allebei erg mooi vinden? Vic noemde zijn North zelfs “perfect, het mooiste fluo vestje ever”. Niet onbelangrijk voor een jonge gast in het eerste middelbaar. Je weet wel, plots zijn het pubers die er cool willen uitzien.

De Noth is perrrrfect, het mooiste fluo vestje ever!
— Vic (11), leerling in het eerste middelbaar

Voor Vic is het belangrijk dat hij op de fiets gezien wordt, zeker wanneer hij om 7.30 uur van thuis vertrekt. Ik wil vooral ‘s avonds, na mijn werkdag, de benen nog even strekken, al wandelend of lopend. Met de Scarlett voel ik me een pak veiliger. Het vestje zit lekker, op maat zonder een te groot gat onder de armen. Mooi aansluitend. De bodyglower is gemaakt van een ademend stofje, ideaal voor workouts dus. Wat ook handig is, is dat de rits voor geen meter mee beweegt wanneer ik loop. De kraag vind ik daarentegen wat vervelend, omdat die tegen mijn blote nekt plakt, zeker wanneer ik zweet. Maar het staat wel mooi hé en als ik die meer open zet, heb ik er minder last van. In de Scarlett heb je één grote zak. Handig voor telefoon of sleutels.

In ‘t kort: ik ben er super blij mee. Mooi en functioneel vestje. Must have voor de buitenmens tijdens de donkere maanden.

Gebruik de code keepgoing#joinin#sylvie voor 10% korting!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Wandeling Roche à l'Appel

Next
Next

Onthaasten in een Warredal boomhut