Fotoboek maken met fotoalbum.nl

We zitten in ons kot met zeeën van tijd (de meesten toch nog steeds onder ons?). Geen excuses meer om niet aan een fotoboek te beginnen!

Vermits fotoboeken maken voor mij pure ontspanning is, stond ik niet achter. Alle jaarboeken en verslagen van grotere reizen waren al gemaakt. Alleen de verbouwingen van ons huis werden nog niet vastgelegd op papier.

Fotoalbum maken

Ik mocht een fotoboek laten maken bij fotoalbum.nl. Daar heb je de keuze uit boeken met harde cover, zachte cover, vlakliggend of met spiraal. Ik koos voor dat laatste op A4 formaat. Ik dacht, de verbouwingen van een huis, het eens wat anders dan een reis, we doen eens zot met een spiraal.

De editor is heel eenvoudig. Foto’s toevoegen, een indeling kiezen voor je pagina en foto’s erop slepen. Klaar. Het enige nadeel hier vond ik dat de indeling meteen voor twee pagina’s is, maar je kan je daar net zo goed ook geen bal van aantrekken en volledig los gaan door zelf iets in elkaar te zetten.

In de laatste fase wijzig je eventueel nog de achtergrondkleur. Ik koos voor zwart zodat de kleuren in de foto’s beter tot het recht komen.

Het resultaat

Een paar dagen na m’n bestelling werd er een kartonnen verpakking aan de deur afgeleverd met daarin een shiny fotoboek met kleurrijke foto’s. Helemaal naar verwachting dus.

Een mooie herinnering op papier die veel waardevoller is dan tientallen digitale bestandjes op je computer.
Een fotoboek op tafel schreeuwt om aandacht. Je zal zien dat je veel meer plezier beleeft aan je foto’s.

Een fotoboek op tafel schreeuwt om aandacht. Je zal zien dat je veel meer plezier beleeft aan je foto’s.

50% korting

Begint het te kriebelen om eraan te beginnen? Haast je dan, want er loopt NU een actie: 50% korting op alle fotoalbums. Go go go!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Soloreizen door Australië en Zuid-Oost Azië

Next
Next

Wandelen naar het mooiste panorama van Vlaanderen