Get Out Of Town gaat offline

Verplicht in uw kot moeten blijven, is de uitgelezen kans om aan je bedrijf te werken in plaats van voor je bedrijf. Bon, ik weet, dit is geen bedrijf. Getoutoftown is een reisblog, een hobbyprojectje dat al 6 jaar loopt, maar toch, een beetje professioneel overkomen mag wel wanneer ik naar events of op persreis ga en dus liet ik heuse visitekaartjes maken.

Visitekaartjes bestellen

Mijn visitekaartjes komen van drukwerknodig.nl. Daar laat je online eenvoudig een waaier aan drukwerk maken en bestellen. Denk aan agenda’s, fotoproducten, posters of t-shirts.

Ik koos voor 100 visitekaartjes met ronde hoeken, in full colour en dubbelzijdig afgewerkt op glanslaminaat. Ik ben superblij met het resultaat. Het zijn stevige kaartjes met levendige kleuren.

Visitekaartjes designen

De kaartjes maak je zelf met de online editor van drukwerknodig.nl of je laadt een eigen bestand op. Ik koos voor dat laatste, via de online design tool Canva, omdat ik daarmee al best wel wat ontwerpen gemaakt heb en daar dus het snelst mee weg ben.

De online editor van drukwerknodig.nl.

De online editor van drukwerknodig.nl.

Mijn visitekaartjes werden netjes in een bewaardoos geleverd. Handig!

En dan spelen we nog even the waiting game totdat ik uit mijn kot mag mét mijn brand new visitekaartjes…

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Wandelen naar het mooiste panorama van Vlaanderen

Next
Next

Zwemmen in Lago Kortrijk Weide