Doe-Expo De Waanzinnige Boomhut in Oostende

Zin om iets origineels te doen met je kind(eren)? Nog tot 19 april vind je in het prachtige Fort Napoleon, in de duinen van Oostende, de De Waanzinnige Boomhut Doe-Expo.

De personages Andy en Terry hebben zich in de nesten gewerkt en zijn in de gevangenis beland. Het is de bedoeling dat je hen bevrijd. Maar voordat je de gevangenis in de donkere kelders van het fort kunt bereiken, moet je samen met je kind creatieve doe-opdrachten oplossen om de toegangscode te kraken.

De weg naar Andy en Terry verloopt over een knotsgek parcours met mensetende haaien en een jungle van slangen.

Oftewel, veel spelletjes en hindernissen. Superleuk om samen met je kinderen te doen. Uitblazen achteraf kan ik de Waanzinnige bar of op het Waanzinnige dakterras.

Meer info over de Expo lees je hier.

 

Strandwandeling

En als je dan toch in Oostende bent, dan ga je daarna toch nog even voor een strandwandeling? Parkeer je auto gratis op het Maritiem Plein en neem daar de gratis overzetboot naar het centrum.

Hongerke? Een leuke nieuwe tent is Et Alors in de Vlaanderenstraat met zicht op het water. Andere adresjes vind je in deze blogpost.

Conclusie? De tentoonstelling in combinatie met een lunch en strandwandeling in Oostende is een heerlijk dagje uit!
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Zwemmen in Lago Kortrijk Weide

Next
Next

Wandelweekend in Bohan