Reizen, werken en opvoeden: hoe doe je dat?

Wil je meer vrijheid, meer reizen en meer van de wereld zien? Maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Het boek "Reizen, Werken & Opvoeden: Te Gek of Gekkenwerk” van Liesbeth Uithol helpt jou op weg. Letterlijk.

Liesbeth deelt tips, ervaringen en stappenplannen waarmee jij locatie onafhankelijk kunt leven. Zij reist zelf fulltime in haar camper door Europa.
Via onderstaande link, krijg je antwoorden en inzichten op jouw vraag: ja, maar hoe dan?

Is die realiteit altijd een droom? Hoe bereid je zo’n lange reis voor? Waar moet je aan denken? Hoe zorg je dat je kind aan de leerplicht ontkomt? Niet onbelangrijk: hoe zorg je dat je geld verdient, terwijl je reist?

Heel veel vragen waar Liesbeth je op haar eigen wijze een antwoord op probeert te geven. Zij reisde 7 maanden met haar vriend, puberzoon en twee honden in een tot camper omgebouwde DHL vrachtwagen door Europa.

Met een vleugje sarcasme en zelfspot belicht zij de kanten van het leven en het reizen zoals zij het ervaart en het jou ook gunt.

Haar enige doel is dat jij je niet neerlegt bij een droom. Maar dat je er alles aan gaat doen om die te realiseren.

Op reis met Liesbeth.

De reis van ervaringen, emoties, praktische zaken en inzichten waarmee jij ook jouw droom kunt realiseren. Let’s go!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Uitwaaien in De Panne (en niet in een attractie van Plopsaland!)

Next
Next

Wandelen in Müllerthal, Klein Zwitserland, Luxemburg