Waterpret in aquapark in Linkeroever, antwerpen

Op Linkeroever in Antwerpen, op het meer Galgenweel, vind je naast een kabelbaan voor wakeboarders ook een heel plezant parcours van opblaasbare hindernissen. De ideale zomerse uitstap voor de waterratten onder ons.

wakup cable aquapark antwerpen

Puur (water)plezier!

De 20 hindernissen, verspreid over een parcours van 150 meter, zijn gevarieerd en allemaal echt wel tof om te doen. Denk aan trampolines, hangtoestellen en klimmuren. Plezier voor jong en oud. De allerleukste hindernis is wellicht het springkussen. Want wanneer er iemand op ligt terwijl een ander springt… Check de beelden en je snapt wat ik bedoel.

Mocht je zelf niet in het water willen dan hou je je waterratten makkelijk in het oog vanop het terras. Iedereen content. En nadien kan je samen gezellig aan het water nog wat bekomen met een drankje of een uitgebreid diner. Wat jij wilt!

Aquapark praktisch

  • Het is bij WakeUp-Cable te doen.

  • Op voorhand reserveren en dan gewoon gaan.

  • Het kost 15 euro per persoon voor een uur klauteren in het water, inclusief wetsuit en zwemvest.

  • Er zijn douches aanwezig.

Ben benieuwd of je er deze zomer naartoe gaat. Laat mij iets weten hé! (via een berichtje op Instagram ofzo en/of tag @getoutoftown.be)

 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Zorgeloos zomeren in Koksijde

Next
Next

Groene Wandeling langs oorlogsmonumenten nabij Ieper