Win een wereldkaart t.w.v. €50

Win een wereldkaart t.w.v. €50

Zelf een wereldkaart krijgen of er eentje weggeven? Dan is mijn keuze snel gemaakt. Ik geef er een! Omdat ik zelf al een groot exemplaar tegen de muur heb hangen en weet hoe leuk het is om dit te hebben. Misschien word jij wel de gelukkige winnaar?

De prijs

Je maakt kans op een wereldkaart van Wereldkaarten.nl t.w.v. €50. Je mag kiezen uit alle wereldkaarten in de volgende categorie: https://www.wereldkaarten.nl/wereldkaart/canvas

Hoe kan je winnen?

  1. Volg mij op Instagram en tag een vriend(in) die ook wel een wereldkaart zou willen hebben.

  2. Like mijn Facebookpagina.

  3. En laat hieronder een comment achter.

  4. Deze winactie delen op Instagram of Facebook moet niet, maar verhoogt wel je winkans. Vergeet getoutoftown.be niet te taggen.

De winactie loopt tot en met vrijdag 21 september. De winnaar krijgt van mij een e-mail. Het is dus belangrijk dat je juiste e-mailadres achterlaat op deze website.

Waarom een wereldkaart een musthave is in je interieur

Een wereldkaart is decoratief en iedere keer weer een ontdekking. Zeker ook heel leuk als je kinderen in huis hebt. En uiteraard ideaal om weg te dromen over je volgende reis.

Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten

Denk aan canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is dan weer industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past, komt de wereldkaart perfect tot z’n recht in je interieur.

Unieke wereldkaarten

Naast de materialen zijn er ook verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen zoals een historische wereldkaart met vintage look of een trendy wereldkaart met aparte designs. Of toch liever een geografische kaart waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.

Grote wereldkaarten

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Die vult een complete muur, en komt niet te schreeuwerig over als je gaat voor rustige kleuren zoals zwart en wit.

Echt mooi hoor! Ik ben helemaal fan. Hieronder nog wat foto's voor nog meer inspiratie. En niet vergeten mee te doen hé. 

Was journalist. Is content marketeer. Mama van 2. Zonder beweging word ik zot. Als het kon, zat ik NU op een vliegtuig naar Nieuw-Zeeland of Peru.