Op hotel in een polderdorp

Ik zal het nog maar eens zeggen: je moet het echt niet ver gaan zoeken om er even tussenuit te knijpen en opgeladen terug naar huis te keren. Het vakantiegevoel loert om de hoek. Dat hebben we wederom ervaren toen we een nachtje over ‘t water gingen slapen bij Trust Hotel in Verrebroek, nabij Sint-Gillis-Waas en Beveren in Oost-Vlaanderen.

“Ik ben blij dat we samen ff weg zijn”, stelt manlief een klein half uur nadat we van thuis vertrokken waren en onze getaway voor één nacht al benaderen. Hoe tof is het om er zo snel te zijn?! Werkweek afsluiten, een pyjama en tandenborstel in een zak steken, half uur rijden en hopla, toekomen in een kraaknet hotel in een nieuwe omgeving. Heerlijk!

Slapen en genieten bij (T)rust.

Familiekamer mét verrassing

We checken onszelf bij Trust Hotel in aan de hand van een unieke code. Super eenvoudig. De verrassing is voor de kinderen nog groter wanneer we onze kamer binnen komen: er staan daar twee geweldige superhelden-bedden van Kamping Kids opgesteld. Check de foto’s en je snapt dat de jongens het uitgieren van pret, en dat ze het deze keer niet erg vinden om te gaan slapen. Een waanzinnige meerwaarde.

Trust Hotel biedt ook een fijn dakterras met zicht op de haven van Antwerpen, koffie, water en thee à volonté, en een heerlijk ontbijtbuffet. Het is ook opvallend hoe proper het er is en met hoeveel smaak alles ingericht en afgewerkt is. Een echte thuishaven, zegt.

Praktisch

  • Standaard kamer vanaf 110 euro per nacht.

  • Studio met kitchenette vanaf 139 euro per nacht.

  • Kamping Kids 60 euro extra.

  • Trust Hotel biedt met Toffice ook een nette locatie om te vergaderen.

  • Adres: Kieldrechtse Baan 57 in Verrebroek.


Wandelen in de buurt

Veerle van Trust Hotel stippelde, samen met Stefanie van Moments & More Events, een wandeling met fotozoektocht en vragen uit. Je kan met veel gusting op weg met Gerardine (4 km) of Kamiel (8,3 km). Wij kiezen voor de lange wandeling en wandelen door velden, langs fruitbomen en water, en over het Vingerlingpad met zicht op de haven. Heel mooie natuur!

Wie langer in dezelfde rustgevende omgeving wilt wandelen, kan de volgende knooppunten volgen: 2- 8 - 7 - 12 - 11 - 10 - 5 - 3 - 98 - 99 - 31 - 30 - 32 - 33 - 2. Een wandellus van 12,1 km die aan het Marktplein in Kieldrecht start en langs de waterplas de Grote Geul passeert.

Ook het prachtige natuurpark Het Verdronken Land van Saeftinghe is niet veraf.


Eten & drinken in de buurt

Trust Hotel noemt een paar restaurants en brasseries op hun site. Handig. Wij aperitieven en eten bij Den Ouden Hof. Lekker, vriendelijke bediening en vooral, een mooi terras met speeltuin en zicht op de velden.

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Eten en drinken in Antwerpen

Next
Next

Wandelen rond het meer van Nisramont