Genomineerd voor de Liebster Award

Genomineerd voor de Liebster Award

Afgelopen zomer werd ik door Ann van de reisblog Wannderfull genomineerd voor de Liebster Award. Da's een virtuele schouderklop van een andere blogger. Superleuk dus. Merci Ann! Hoe vereerd ik ook was, het heeft even geduurd voordat ik de tijd vond om er werk van te maken. 

liebster award.jpg

Want de Liebster Award aanvaarden en doorgeven, doe je niet zomaar. Er zijn regels aan verbonden. 

 1. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog.
 2. Zet een foto van de award op je blog.
 3. Nomineer 10 andere blogs.
 4. Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 5 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
 5. Kopieer de regels in je eigen blogpost, informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Regel 1, 2 en 5 zijn in orde. Nu de vragen van Ann beantwoorden...

 

Interview met getoutoftown

Wat was voor jou de aanleiding om te beginnen bloggen?

Ik blog omdat ik graag schrijf en reis. Alleen is dat lange en verre reizen op dit moment wat moeilijker met jonge kinderen en een voltijdse job. Daarom besloot ik twee jaar geleden om expats en reizigers te interviewen over hun ervaringen. Op die manier 'reisde ik mee' en kon ik schaamteloos doorvragen.

Sinds dit jaar schrijf ik alleen nog over mijn eigen reisjes. Het begon weer te kriebelen. Goesting om mijn eigen verhalen te delen en weer zelf op ontdekking te gaan.

Welk verblijfplekje zal je nooit vergeten?

Goeie, maar moeilijke vraag omdat het er zoveel zijn. Toch komen er meteen een aantal plekken in mij op. De fantastische camping Boschetto Di Piemma in San Gimignano (eerste vakantie met mijn toekomstige man :)), de primitieve hut waar ik héél vroeg opstond om de zonsopgang bij Bromo te zien, een mega charmante chambre d'hôte in Saint Cirq-Lapopie en een superdeluxe hotel, tijdens een persreis, met zicht op zee, zon en vulkanen op Santorini. 

Wat is je favoriete blogpost van je eigen blog en waarom?

Ik heb wel iets met mijn interview met de tweelingzusjes Stephanie en Kimberly Rooijakkers die samen op Aruba Boardwalk Hotel runnen. Ik kreeg best veel respons op dat stuk. Veel likes, comments en het werd opgenomen in de lokale media daar. Dat heeft mij overgehaald om toch maar een Facebook pagina aan te maken voor mijn blog en het iets professioneler aan te pakken. 

Welke leuke plek in je eigen stad of in je nabije omgeving zou je iedereen aanraden?

Ik vind dat wij heel verwend zijn hier in ons Belgenland. Op een uur of iets langer rijden zit je aan de Belgische kust, in de Ardennen, Limburg of Zeeland. Telkens een andere sfeer en natuur om van te genieten. In eigen stad - Antwerpen -  zou ik zeggen: sta even stil op het Hendrik Conscienceplein en wandel door het Nachtegalenpark.

Wat zou je niet kunnen missen als je op reis gaat?

Mijn camera, smartphone, pen en papier, een frisse kop en een proper onderbroek.

 

Mijn genomineerden

Mijn beurt om een paar blogs te noemen die me raken. Ik volg er veel, vooral op Instagram. Ik geef een virtueel vuistje aan: 

 1. Mariska van Turbulentique.com 
 2. Mario van Vakantaseren
 3. Karine van Roaminglove
 4. Lionell van Lionell Travels
 5. Sanne van Mostly abroad
 6. Amoureusse de voyages
 7. Roos en Mariska van Hotspotfactory
 8. Xarifa van Xaar's Reis Wereld
 9. Amsterfamily op Amsterfam
 10. Heidi van Living by the sea

Het zou best kunnen dat jullie eerder al genomineerd werden voor een Liebster Award. Aan jullie de keuze of jullie met deze nominatie iets gaan doen. Als je dat doet, dan gelden de regels zoals hierboven beschreven en lees je hieronder mijn vragen voor jou.

 • Waar zou je nog eens terug naartoe willen en waarom?
 • Noem 3 must sees/do's in de Benelux. 
 • Wat vind je belangrijk aan een reisblog? 
 • Stel, je plant een huwelijksreis: welke bestemming kies je en waarom?
 • Omschrijf of geef tips voor de ideale vakantie met kinderen.

Voilà, veel succes ermee!

Ik ben alvast heel benieuwd naar jullie posts. 

Was journalist. Is content marketeer. Mama van 2. Zonder beweging word ik zot. Als het kon, zat ik NU op een vliegtuig naar Nieuw-Zeeland of Peru.