Eten in Duck and Waffle in Londen

‘Dinner with a view’ is nogal een understatement hier. In Duck and Waffle eet je met open mond en zit je geheid ongeduldig op je stoel, of heb je geen aandacht voor wie er tegenover je zit (?). Je krijgt hier niet alleen lekkere British cuisine, maar ook een 360 graden zicht op het machtige Londen.

Met de lift schiet je naar de 40e verdieping. Daar begint het al, die kriebels. En eenmaal boven verdwijnen die niet meteen, zeg maar. Vanuit Duck and Waffle kijk je op Tower Bridge, River Thames, The Gherkin (dat ei) en andere indrukwekkende skycrapers in het financial district. Zelfs op een regenachtige morgen, toen ik er was, is dit simpelweg overweldigend.

duck and waffle skyline restaurant londen.png

Bij Duck & Waffle kan je ontbijten, lunchen en dineren. Vooral de zonsopgang en -ondergang zijn gewilde tijdstippen. Reserveren is dan ook een must.

Een fresh waffle als ontbijt natuurlijk. What else? Onwijs lekker!

Een fresh waffle als ontbijt natuurlijk. What else? Onwijs lekker!

Dat reserveren ging overigens bij mij mis, maar ik was gelukkig alleen. En het regende, het was heel vroeg in de ochtend en ik keek met puppy eyes the ground floor medewerker aan, dus ja, ik mocht naar boven. Lucky me. Enjoy!

Praktisch

Duck & Waffle

 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

'The best walk in London'

Next
Next

Wandelen met kinderen: Pagadderpad in Dessel