Dakterrassen bij Yust in Antwerpen

Yust is een bijzondere plek, hip gekruid. Het is zowel een hotel, als long term rental, meeting spot en restaurant mét dakterras op de zesde etage.

Op het moment dat wij er waren, was er helaas geen service op het dakterras omwille van ons woelige zomerweer. Er ff gaan piepen, mocht zeker wel van de charmante gastheer. Zelfs zonder volk en tafels vol kleurrijke cocktails onder een zacht zomerzonnetje wisten we: hier moeten we nog eens terugkomen. Onthaasten hoog boven de stadsdrukte in een behaaglijk sfeertje. Topplek!

Beneden eet je in een gezellig kader gevuld met warme kleuren, zachte kussens en kaarsjes. Ook het concept heeft wel iets. Bij Yust is het van sharing plates. Je kiest voor vegan of ‘gewoon’, en tussen een klein en groot menu. That’s it.

Wij gingen voor de kleine vegan en kregen onder meer bloemkool, koolrabi en taco’s met zoete aardappel zoals we die nog nooit eerder gegeten hadden. Héél lekker.

En betaalbaar, én veel lekkere frisse wijntjes per glas.

 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Huttentocht met kinderen in de Vanoise

Next
Next

[Update] Leuke restaurants en winkels in Brugge