Wat als je niet kunt reizen?

Als de berg niet tot Mohammed komt, zal Mohammed tot de berg gaan. Oftewel, als je zelf niet zorgeloos van de ene citytrip in de andere zomervakantie kan rollen, dan haal je toch gewoon zelf je droombestemming in huis?!? Bijvoorbeeld met de posters van Desenio.

Wegdromen. Ik doe het wel dagelijks denk ik. Dromen over een lang weekend weg midden in een Zweeds bos, een lange strandwandeling langs de ruige Franse kust, een gezinsvakantie op een Toscaanse heuvel in een charmante villa met zwembad, vliegen naar Canada voor een campertrip van minstens 3 maanden, of gewoon lekker niksen, jezelf heel nietig en tegelijkertijd zo vrij voelen, en genieten van de stilte in de bergen. Hoe zalig!?!

Oh oh oh, wat zou ik graag nu onmiddellijk in de auto stappen met een volle koffer, guitige kinderen op de achterbank en een zee van tijd. Zoveel goesting om er ff tussenuit te gaan. Buiten onze landsgrenzen. Zonder mondmasker. Zonder vrees.

Helaas. Het zit er voorlopig echt nog niet in.

Wat nu?

Wel, er zijn alternatieven. Mijn suggestie: haal de wereld in huis met de posters van Desenio. Geef je interieur kleur, gun je gedachten een verzetje en droom lekker weg.

desenio+poster

Posters in alle kleuren en maten

Het aanbod van Desenio is enorm, echt huge! Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het: dieren, quotes, fashion, kunst, planten, eten en drinken, of zelfs planeten.

Voor mij was het een uitgemaakte zaak dat ik het moest zoeken binnen de categorie natuurmotieven, en ook daar zijn de mogelijkheden enorm: bergen, oceanen, bomen, stranden, luchten en woestijnen.

Mijn keuze viel uiteindelijk op:

Alle 3 op 50 x 70 cm en ingelijst in een witte kader. Ze hangen nu prachtig boven de zetel in de woonkamer.

Ik koos ook nog voor wat kleur in de keuken: de poster Tuscany Trees (30x40) in een eiken posterhouder. Iets speelser, mag de keuken wel hebben, dacht ik.

desenio poster keuken

Fotowand zelf maken

Keuzestress? I feel you. Ik kan me voorstellen dat het assortiment posters nogal overweldigend overkomt, maar handig is hier de tool om zelf je fotowand samen te stellen. Dat geeft al gelijk een heel realistisch beeld en maakt het kiezen iets makkelijker.

desenio fotowand.png

De preview van mijn fotowand.

Posters mét korting

Ook verkocht? Van 16 februari tot en met 18 februari 2021 shop je met 25% korting bij Desenio (m.u.v. handpicked & gepersonaliseerd). Gebruik bij je bestelling de code OUTOFTOWN. Aarzel niet, ga eens kijken en gun jezelf een ‘vakantie’ thuis.


Deze blogpost is een samenwerking met Desenio.

Deze blogpost is een samenwerking met Desenio.




Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Ontdek de mooiste campings van België

Next
Next

Skiën met kinderen in Frankrijk: waar moet je zijn?