Dineren in Mill'Feuille in Luzern

Zwitserland staat niet perse bekend om zijn verfijnde keuken. Je moet dus chance hebben om in een goeie zaak terecht te komen. Wel, dat geluk hadden wij met Mill’Feuille in Luzern.

We zaten prinsheerlijk aan het water in het schilderachtig mooie Luzern. Met in onze handjes een heerlijke frisse Riesling, en voor onze neus alleen maar superlekkere gerechtjes, die en plus mooi gepresenteerd werden.

Het was zelfs zo lekker dat ik steeds meteen aanviel en geen foto’s nam, maar ik weet nog wel dat ik je de gegrilde avocado van harte kan aanbevelen. En dit adres tout court. Anders zou het hier niet staan natuurlijk :).

 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Rondje Hoge Veluwe, Giethoorn, Sneek en Utrechtse Heuvelrug

Next
Next

Door de Moezel met kinderen (huwelijksreis deel 5)