Ik ging ook eens op reis (euh... vakantie)

Reizen staat voor mij gelijk aan trekken van de ene naar de andere plek. Getting lost. Een vliegticket kopen en voor de rest ‘zien we wel’. Of nog beter: een one way ticket en voor de rest ‘fuck it’.

Alleen zit dat er bij mij, met twee jonge kinderen, nu even niet in. Nog niet. But we’re getting there. Ieder jaar een beetje meer avontuur. Yes!

Deze zomer trokken we twee weken naar de Pyreneeën. Zonnige, en minder zonnige dagen, gevuld met kamperen, bergen beklimmen, dorpjes en stadjes ontdekken, fietsen, voetballen en uiteraard roseetjes drinken.

De dorpjes die zijn blijven hangen zijn Camon en Mirepoix, en de camping die mijn hart veroverde is Domaine de la Besse. Een camping met kampeerplaatsen en houten huisjes, maar vooral een camping met een zee van ruimte, een fenomenaal uitzicht over het glooiende landschap én een grote felblauwe zwemvijver. Hebben wij daar genoten zeg!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Leven op het ritme van de Afrikaanse zon

Next
Next

Happy couple in Dublin